subtitlu

Telefon cu Abonament la Vodafone cea mai de rahat retea garantie 300 500 ron

Asa panarame nu credeam ca o sa vad vreodata, pentru un lg optimus one vodafone sau vodashit imi cere garantie 300 ron pentru un lg de 59 de euro la abonament de 13,36 euro PE MOTIVUL CA LG OPTIMUS ONE ESTE UN TELEFON SCUMP HAHAHAHAHAHA e in jur de 600 ron practic il iau la pretul integral la liber , ce mai promotie are vodafone

E o regula aceasta garantie vezi si http://nemet.ro/vodafone-si-garantia/

Dupa 7 ani cu acelasi telefon, m-am hotarat sa imi iau unul nou. Dupa studiat si comparat telefoane m-am decis sa iau un Samsung Galaxy S. Telefon extrem de bun si mai ieftin decat Iphone sau Samsung Galaxy S 2 (fratele mai mare, mai puternic, mai nou si mai scump).

Pregatit sa fac achizitia si sa ma joc peste putin timp cu noul telefon am plecat spre un magazin Vodafone. Incantat ca pot sa imi fac abonament doar cu buletinul imi frecam deja mainile de bucurie cand ce sa vezi: pe langa plata telefonului si semnarea unui abonament deloc mic, mai trebuie sa platesc o garantie de 300 RON.

Cum imi doream foarte mult telefonul si stau intr-o zona cu multe magazine de telefoane am decis sa nu renunt si sa incerc si altundeva:

Alt Vodafone – garantie 300 RON si fara telefon pe stoc
Germanos – mai scump, abonamemant mai mare, garantie abonamentul platit in avans pe 2 luni, factura de gaz de la locuinta!?!?!
Orange – dupa 10 minute de asteptat in magazin tot nu a avut domnisoara timp sa imi spuna pretul
Alt Vodafone – garantie 500 RON
Ce cred ca nu isi dau seama retelele de telefonie mobila e ca pretul la care vor sa imi vanda telefonul, adica aproximativ 600 RON plus o garantie de inca 500 e exact pretul cu care se gaseste la liber pe anumite site-uri, si scap de plata unui abonament mare pentru 2 ani.5 Responses to “Telefon cu Abonament la Vodafone cea mai de rahat retea garantie 300 500 ron”

 1. Tavi Nemet says:

  N-am spacat de ea, a trebuit sa o platesc.

 2. Bebytza says:

  Am fost astazi la Vodafone si am vrut sa imi fac un abonament nou pentru Iphone 4S,la abonamentul 60E pe luna si telefonul 170E mia cerut garantie 1700RON inafara de suma telefonului.

 3. Claudiu says:

  Acelasi lucru am patit si eu, am facut comanda online la un abonament + iPhone dupa care primesc un telefon de la VF cum ca trebuie sa achit o garantie de 1300RON pai daca achit garantia aia + cat dau pe telefon initial ii ca si cum as cumpara telefonul cu banii jos, sunt abonat de 7 ani la ei, nu am intarziat cu nici o factura si cand am hotarat sa-mi iau si eu un telefon putin mai scump ca altele cumparate anterior mi se cere garantie ca la un necunoscut / rau-platnic. Pe langa ca 1300ron in perioada asta nu e o suma de care te poti lipsi, ma deranjeaza ca imi blocheaza o suma de ~ 300euro timp de sase luni dupa care primesc aceeasi suma inapoi care normal ca nu mai valoreaza tot atat sau mai bine zis orice as fi facut cu ea mai putin sa tin lei in buzunar in 6 luni ai mai mult. Cand te suna cineva de la “oferte” au aceeasi replica: Va multumim ca sunteti clientul nostru / client fidel de atata timp.

 4. Același lucru, după 10 ani+, folosind aceeași rețea, Vodafone, am vrut să-mi fac zilele astea abonament online, și am primit mesaj că trebuie să achit 300 de lei pentru un telefon care are valoare de 550 lei la liber + plata telefonului de 348 de lei. Deci până una alta.. Vodafone, support și servicii de CĂCAT.

 5. nicu says:

  deci eu daca am facut comanda online mi se va cere sa platesc in avans ? am luat s5 si abonament de 79 euro tre sa imi ajunga zilele astea tre sa platesc acum?

Leave a Reply

*