subtitlu

Telefon cu Abonament la Vodafone cea mai de rahat retea garantie 300 500 ron

Asa panarame nu credeam ca o sa vad vreodata, pentru un lg optimus one vodafone sau vodashit imi cere garantie 300 ron pentru un lg de 59 de euro la abonament de 13,36 euro PE MOTIVUL CA LG OPTIMUS ONE ESTE UN TELEFON SCUMP HAHAHAHAHAHA e in jur de 600 ron practic il iau la pretul integral la liber , ce mai promotie are vodafone

E o regula aceasta garantie vezi si http://nemet.ro/vodafone-si-garantia/

Dupa 7 ani cu acelasi telefon, m-am hotarat sa imi iau unul nou. Dupa studiat si comparat telefoane m-am decis sa iau un Samsung Galaxy S. Telefon extrem de bun si mai ieftin decat Iphone sau Samsung Galaxy S 2 (fratele mai mare, mai puternic, mai nou si mai scump).

Pregatit sa fac achizitia si sa ma joc peste putin timp cu noul telefon am plecat spre un magazin Vodafone. Incantat ca pot sa imi fac abonament doar cu buletinul imi frecam deja mainile de bucurie cand ce sa vezi: pe langa plata telefonului si semnarea unui abonament deloc mic, mai trebuie sa platesc o garantie de 300 RON.

Cum imi doream foarte mult telefonul si stau intr-o zona cu multe magazine de telefoane am decis sa nu renunt si sa incerc si altundeva:

Alt Vodafone – garantie 300 RON si fara telefon pe stoc
Germanos – mai scump, abonamemant mai mare, garantie abonamentul platit in avans pe 2 luni, factura de gaz de la locuinta!?!?!
Orange – dupa 10 minute de asteptat in magazin tot nu a avut domnisoara timp sa imi spuna pretul
Alt Vodafone – garantie 500 RON
Ce cred ca nu isi dau seama retelele de telefonie mobila e ca pretul la care vor sa imi vanda telefonul, adica aproximativ 600 RON plus o garantie de inca 500 e exact pretul cu care se gaseste la liber pe anumite site-uri, si scap de plata unui abonament mare pentru 2 ani.